реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Транспортний колапс пана Миргородського

Вчора та сьогодні сотні чернігівців не могли добратися до мікрорайону Рокосовського. Виконком і перевізники не чули як їх згадували сотні наелектризованих людей.

Сайт «Високий вал» повідомляє, що вчора з 20:00 до 21:00 години жодне маршрутне таксі не проїхало від зупинки «Центральний ринок» у бік вулиці Рокосовського, окрім трьох забитих маршруток №8. Мер міста, виконком та профільні керівники наче навмисно намагаються викликати гнів чернігівців, які просто на вилах можуть винести міську раду за таке знущання над мешканцями міста.

У міській раді відповідають за організацію транспортних перевезень перший зам Соколова Миргородський та начальник профільного управління Воронін. I якщо останній вже думає про пенсію, до Миколи Миргородського у чернігівців все більше і більше запитань.

За рік своєї роботи на цій посаді він уже вдруге займається питанням підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті і вдруге питання не обійшлося без скандалу. Нагадаємо, в минулому році Антимонопольний комітет визнав рішення про підвищення тарифів незаконним і міськвиконком переголосовував своє ж рішення.

Зараз же чиновники мерії пішли на шантаж перевізників і замість того, щоб розривати з ними договори за невиконання зобов’язань, на таємному засіданні виконкому з ініціативи Соколова та Миргородського приймають рішення про чергове здорожчання проїзду.

Складається враження, що перший заступник міського голови банально діє в інтересах перевізників, геть забувши про інтереси рядових городян. Транспортна сфера у місті лишається монополізованою. Не влада диктує умови роботи перевізникам, а вони визначають як будуть працювати і за якою ціною.

Іван ПОБИВАН, сайт ПіК



Теги:Батьківщина, тарифи на проїзд, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar