реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Ти – кращий? Доведи!

Ти молодий, талановитий, перспективний та маєш бажання показати себе та свої можливості? Тоді всеукраїнський конкурс «Кращий студент України» саме для тебе!
Конкурс орієнтований на працьовите студентство, яке, окрім успішного навчання у ВУЗах , веде активне громадське життя, є талановитими спортсменами, журналістами, науковцями тощо. Конкурс має на меті стимулювати молодь України до творчості, праці та самовдосконалення.
Серед номінацій можна виділити номінацію “Кращий студент — громадський діяч”, де буде обрано найталановитішого та найперспективнішого студента серед громадських активістів. Звісно будуть оцінені їх досягнення за 2009 рік та можливі перспективи розвитку в майбутньому.
Члени експертної ради в номінації "Кращий студент-громадський діяч":
Представники влади:
1. Шемець Андрій - Головний спеціаліст управління у справах сім"ї та молоді Чернігівської ОДА
2. Семенец Валерій - Головний спеціаліст відділу у справах сім"ї та молоді Чернігівської міської ради
Представники громадськості:
3. Щерба Олександр - Голова Чернігівської обласної організації НДЛМ;
4. Піпкун Наталія - Член координаційної ради ЧОГО "ОПОРА"
5. Пущенко Павло - Голова Чернігівського освітнього центру "Ініціатива"
6. Черенько Ірина - Голова Правління ЧММГО ЦПМ «Апельсин»
Заявки до участі будуть прийматися до 5 листопада. Для того, щоб прийняти участь необхідно надіслати заявку яку можливо завантажити за посиланням: http://studrespublika.com/news/text_news.php?id=1207 на ел. адресу: [email protected]
В рамках конкурсу визначатимуться також:

“Кращий студент (комплексна характеристика)”
“Кращий студент — спортсмен”
“Кращий студент — громадський діяч”
“Кращий студент — науковець”
“Кращий студент — медійник”
“Кращий студент — дизайнер”

З 5 по 12 заявки будуть розглядатися радою конкурсу, а нагородження переможців відбудеться 19 листопада 2009 року в приміщенні Міського Палацу Культури о 19.00.
Додаткова інформація:
http://www.studrespublika.com/vmgo/student.php
Організаторами цієї грандіозної події є ВМГО „Студентська республіка і НДЛМ за організаційної підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти і науки України, управління сім’ї та молоді Чернігівської ОДА, відділу сім’ї та молоді Чернігівської міської ради.
Пам’ятайте, що майбутнє починається сьогодні та саме зараз. Не проґавте свій шанс! Отримайте визнання та свій щасливий квиток в майбутнє!

Анастасія Прохоренко






Коментарі (0)
avatar