реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Телешоу із жалоби

Ні дня без скандалу - лозунг офісу президента. Сьогодні Україна зустріла тих, хто загинув у збитому в Ірані літаку МАУ. А на вечір соцмережі розриває від обурення, що і з цього жалобного дійства президент робить телешоу.

Причини - автомобіль з телекамерою, який знімав церемонію. Через нього була заблокована дорога на Бориспіль, переконані у соцмережах.

Багато хто вважає, шо техніку підтягнули заради якогось нового ролика Зеленського.

Наразі на сторінці Офіс Президента України є відео з церемонії прощання із загиблими українцями рейсу МАУ, на якому був присутній президент. Судячи з усього, воно і зняте на таку розкішну оптику.

Хоча для стріму події вистачило б скромніших технічних ресурсів.

Народ злий і знервований, і дуже б хотів почути Юлю Мендель з якимсь роз'ясненням.

"Букви"

А як зустрічають владці загиблих героїів російсько - української війни?
На церемонію вшанування пам’яті загиблих в Ірані, приїхало все вище керівництво держави. Руки поскладали, ніби футболісти на штрафному... А посередині ото преЗЕдент. І Мендель... хай Бог милує!
Сьогоднішня церемонія прощання в аеропорту - це крик душі, біль і страждання рідних, колег, друзів загиблих... А дивитись на оце стійло керівництва, яке спочатку вину покладало на наших пілотів, - просто огидно... Навіть із поховання Зеленський влаштував "шоу квартал". Якби ж вони так збиралися і тоді, коли хлопців везуть з фронту...
Андрій Карпов пише: "Зустріли пафосно. Попіарилися по повній. Навіть прапор Ірану повісили. Типу "дякуємо"?
Коли зеленський зустрічав тіла військових, які героїчно гинуть на сході України?"
Валентина КОВАЛЕНКО






Теги:Юлія мендель, 95 квартал, телешоу, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar