реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Танці на парах. Анонс

18 жовтня о 19:00 в Музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка буде проходити танцювальне шоу "Танці з викладачами". В шоу будуть приймати участь 7 пар, які складаються зі студентів та викладачів навчальних закладів. Таке поєднання в танцювальних парах обіцяє бути цікавим та незвичайним.
Мабуть, всі пам’ятають танцювальне шоу «Танці з зірками». Після його виходу на екрани в країні почався справжній танцювальний бум. Величезна кількість людей від малюків до людей похилого віку захопилися танцями. Стало модно та актуально захоплюватись бальними танцями.
Саме тому, у Чернігівської обласної організації НДЛМ спільно з Клубом спортивного бального і східного танцю "ВИКТОРИЯ" виникла ідея організувати міський молодіжний конкурс танцю, в якому учасники змогли б продемонструвати свої вміння та порадувати глядачів.
Кожна з пар повинна буде виконувати вальс та латиноамериканський танець. Своїх конкурсантів будуть представляти такі чернігівські ВУЗи: Чернігівський державний технологічний університет, Чернігівський державний педагогічний університет, Чернігівський державний інститут економіки та управління, Українсько-Російський інститут (філія) Московського державного відкритого університету в м.Чернігові, Чернігівська філія Рівненського інституту слов'янознавства Київського славістичного університету, Чернігівська філія Приватного вищого навчального закладу "Європейський університет", Українська академія бізнесу та підприємництва.
Всі конкурсанті неповторні та надзвичайно талановиті. Кожен номер видовищний та вражаючий. Шоу обіцяє бути по-справжньому цікавим, адже окрім виступів конкурсантів буде багато сюрпризів. Організатори обіцяють справжню феєрію танцю та незабутні враження.
Якщо ви ще не придбали квитки, нагадуємо, що їх можна придбати в касах Музично-драматичного театру ім..Т.Г.Шевченка та в розповсюджувачів.
Бажаємо приємних вражень та до зустрічі на шоу.



Теги:Танці з викладачами, клуб Вікторія



Коментарі (0)
avatar