реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Талібан, жовтнева "революція" 1917 року і Євромайдан.

На відео, де таліби зайняли непристойно позолочено-пишну резиденцію екс-віце президента Афганістану Абдул-Рашида Дустума, таліби чемно сидять та їдять якісь горішки з водою. На відео із захоплених військових баз, вони не кидаються розбирати купи сучасної зброї, а ходять навколо неї зі своїми калашами, що свідчить про високу дисципліну.

Коли під час жовтневої революції більшовиків 1917 року, морячки, пролетаріат та інші люмпени увірвали в Зимовий палац, то почали з грабежу. Вони нищили і палили, впивалися краденим алкоголем і обсирали палац, як знак помсти та зверхності.

Після Євромайдану резиденцію януковича ніхто не нищив та не плюндрував. Ніхто не впивався, не срав у Межиріччі як знак зверхності та помсти. Хоча в російських медіа ми були злочинцями і виродками.

В наш час діп-фейків (глибокої брехні) не варто одразу вірити тому, що пишуть медіа. Навіть якщо ці медіа західні по поважні. Бо коли така країна як Афганістан палає, то інформація, що надходить звідти дуже скупа, тож легко піддатна маніпуляціям.

Насправді ми не знаємо якою буде влада талібів, окрім звинувачень на їхню адресу. Негативний вал інформації проти талібів підігрівається росіянами і російськими медіа. Тоді як росіяни терміново шукають з ними контакту. Навіщо? Щоби на тлі сформованого на Заході упередження, домовлятися із новою владою Афганістану.

Олександр ПІДДУБНИЙ



Теги:Аганістан, російська пропаганда, Олександр Піддубний, талібан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar