реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Та, що за протекцією Коломойського...

Регламентний комітет Верховної Ради відхилив заяву Ольги Василевської-Смаглюк, яка вимагала відсторонити Петра Порошенка від п’яти пленарних засідань.

Василевська-Смаглюк спробувала зірвати нараду керівників фракцій, а потім бігла за Петром Порошенком по кулуарах, повторюючи вигадану фразу з плівок зрадника Деркача «жму руку, обнимаю». На Регламентному вона заявила, що Порошенко обізвав її хворою, адже він справді порадив їй знайти лікаря.

Ольга Василевська-Смаглюк, колишня журналіст Плюсів, стала народним депутатом в "Слузі народу" за протекції Коломойського. За 5 років своєї діяльності це далеко не перший її скандал.

• 24 лютого 2022 року вона закликала мешканців свого округу в Бучі, Ірпені та Гостомелі сидіти вдома і не евакуюватися, бо окупанти обстрілюють лише військові об’єкти. Важко підрахувати скільки людей загинули, повіривши своєму депутату і опинившись в окупації.

• Наприкінці 2022 року депутатка проголосувала за містобудівну реформу (#5655), яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України.

• У серпні 2022 року журналісти “Bihus.info” з’ясували, що Василевська-Смаглюк з початку повномасштабної війни їздили на автомобілі Jaguar моделі 2018 року, ціна якого на вторинному ринку становила від 50 тисяч доларів. При цьому авто було записане на її брата.

• У 2020 році Смаглюк під час голосування за основу “антиколомойського” закону утрималась, а в цілому проголосувала проти.

• У березні 2020 рокуподякувала проросійському блогеру та ексзаступнику голови Адміністрації Януковича Андрію Портнову “за його внесок у відновлення справедливості в Україні”.

• У лютому 2020 року нардепка називала пандемію коронавірусу “маркетинговим ходом” для продажу масок.

Зіновій БІБРЕЦЬКИЙ



Теги:команда ЗЕ, Коломойський, Василевська - Смаглюк, Зіновій Бібрецький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar