реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Свято танцю відбулося! Фотозвіт

19 жовтня в Чернігові пройшла подія, на яку ми з нетерпінням чекали, та до якої учасники готувались більше місяця - танцювальне шоу-конкурс «Танці з викладачами» . Майже двохгодинний концерт, сповнений сюрпризів, приємних емоцій та вражень, закінчився, тож тепер ми можемо підбити підсумки.
Перше місце зайняла пара під номером 1 з ЧДТУ – Ульченко Дмитрій та Алтусова Ксенія. Щиро поздоровляємо з перемогою! Приз глядацьких симпатій по праву виборола пара з ЧДПУ імені Т.Г.Шевченка – Нак Марина та Бугай Александр, також приймали участь пари від чернігівської філії Рівненського інституту слов'янознавства Київського славістичного університету, Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права та Чернігівської філії Приватного вищого навчального закладу "Європейський університет".
Танцювальне шоу, крім запальних виступів конкурсантів, також було наповнено феєричними виступами професійних клубів танцю «Вікторія», "Ніка" та «Аеліта», а в кінці шоу на глядачів чекав приємний сюрприз – на всіх глядачів опустились серця у вигляді сердець.
Шоу носило благодійний характер, адже метою конкурсу було зібрати кошти на пошиття танцювальних костюмів для танцювального колективу «Мрія» Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів імені Ю.М Коцюбинського. В антракті всі глядачі мали змогу проголосувати за пари, що сподобались, грошима, які були передані на пошиття костюмів. Загалом було зібрано близько півтори тисячі грн.. Варто додати, що танцювальне шоу є початком благодійної акції «Подаруй дитині казку», в рамках якої будуть працювати волонтери на вулицях міста, розміщені скриньки по збору коштів у піцеріях ВАТ «Базис» та магазинах-партнерах, акція закінчиться феєричною подією, яка поки-що тримається в таємниці. Всі зібрані кошти будуть направлені ні допомогу Чернігівській загальноосвітній школі-інтернату І-ІІІ ступенів імені Ю.М Коцюбинського.
Танцювальне шоу було організовано НДЛМ та клубом спортивного бального та східного танцю «Виктория» за сприяння партнерів та спонсорів. Від імені організаторів дякуємо всім, хто доклав зусиль та допоміг талановитим дітям, майбутньому нашої країни.

Анастасія Прохоренко







Теги:«Танці з викладачами»



Коментарі (0)
avatar