реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Свій до свого?

Є новина, яку всі чули. А я ж не злопам'ятний просто, я злий і пам'ять у мене добра. Тому пропоную вам дещо, що передувало цій події.

1. Мер лондона Садік Хан відмовив Віталію Кличку в передачі для потреб оборони України повнопривідних вживаних автомобілів, які британська столиця відправляє на утилізацію. Відмова надумана й віддає політикантським крутійством. Мер Лондона є одним із чільних членів партії Лейбористів. Був від цієї партії членом Палати Громад та очолював два міністерства.

2. У середині жовтня на з'їзд Лейбористської партії Великобританії в офіційне відрядження й за кошт українського бюджету (гроші, вкрадені в ЗСУ) вилетіла делегація слуг Зеленського: віце-спікер Корнієнко, слугиня Леся Забуранна та інші. На з'їзді слуги підтверджували свої побратимські стосунки з цією нині опозиційною партією й по приїзді запевняли про глибоку співпрацю задля підтримки України. На з'їзді багато спілкувалися з екс-головою лейбористів Джеремі Корбіним.

3. Лейбористська партія не підтримує Україну й саботує більшість рішень про допомогу нашій державі. Попередній лідер партії Джеремі Корбін прямо наполягав припинити озброювати Україну і врахувати інтереси москви. Він мусив поступитися посадою нейтральному Кіру Стармеру не через антиукраїнську позицію, а виключно через свій антисемітизм та ксенофобію. У партії досі він є авторитетом і задає тон у зовнішній політиці лейбористів.

4. У ті самі дні хряк Стефанчук особисто заблокував візит представниці й співголови фракції Євросолідарності (за власний кошт!) на з'їзд партії Консерваторів, яка єдина забезпечує британську підтримку Україні. В обхід заборони з іншого відрядження до наших партнерів зміг прорватися й урятувати ситуацію Петро Порошенко, а Ірина Геращенко була змушена вітати колег через відеозв'язок.

===
Ви все вірно зрозуміли із причинно-наслідковим зв'язком? І чому слуги не просять своїх друзів не відмовляти Україні? Як і те, чому Єрмак з компанією чомусь не попросили своїх партнерів у оточенні Трампа (найперше, Джуліані) не блокувати підтримку України?..

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Слуга народу, Україна - Великобританія, Тарас Чорновіл, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar