реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Суспільство втомилося від брехні Ю.В.

Юлія Тимошенко знову потрапила у олігархічний скандал. Пишу "знову", бо це вже не вперше. Середина 90-х- співпраця з Лазаренком,розбудова одіозної енергоімперії "ЄЕСУ", тоді ж співпраця з російськими олігархами з будівництва станцій метро у Москві. А далі після втечі лазаренка з країни -пішло-поїхало. І от Коломойський.
Нагадаю,що на британському сервісі Liveleak з"явився аудіозапис, датований лютим 2019 року, а оприлюднено його було 7 березня.

"Привіт, іменинник! Вітаю тебе з днем народження! Хочу подякувати в твій день народження за все. За те, що ти можеш бути справжнім другом і справжнім партнером у всіх найважливіших справах", - чутно на записі голос, схожий на голос Тимошенко. Лідерка "Батьківщини" побажала Коломойському, щоб йому "дали спокій". На що олігарх відповів: "Поки ми мети не досягнемо, ми не заспокоїмося"."Ні, це однозначно!", - відповіла Тимошенко.

Що саме означає "не заспокоїмося"? Готують переворот? чи Тимошенко так запевнила,що буде відновлено преференції для олігарха? Правда у тому полягає, що Юлія Тимошенко, яка постійно говорить про чиюсь змову з олігархами, зараз, насправді, змовлялась з олігархом.

Вона говорила, що вона підтримує його у всіх справах. А які є у олігарха Коломойського справи? Згадаймо, що той завдав шкоди Україні на 5,5 мільярдів доларів через те, що з ПриватБанку повиводив гроші, фактично, довів до банкрутства, - на свої власні рахунки, на рахунки Зеленського, коротше, своїх бізнес - партнерів. Таким чином, держава змушена була 150 мільярдів гривень або 6 частину всього бюджету витягати з кишені і покласти на те, щоб компенсувати ці статки вкладникам ПриватБанку. Товариство! Ви тільки уявіть якої колосальної шкоди завдано усім нам! Це ж бюджет країни,це народні,наші з вами кошти платників податків!

А ще згадаймо подібну історію з "Нафтогазом" та "Укрнафтою", коли держава формально володіла контрольним пакетом, але доїв цю компанію постійно Коломойський.

Отож, не дивно,що ціла низка народних депутатів, яким небайдужа доля країни, вимагали публічної інформації про політичні та фінансові аспекти домовленостей кандидата у президенти Юлії Тимошенко з олігархом Ігорем Коломойським.

"Цей запис (розмови Тимошенко і Коломойського - ред.) демонструє те, що ми і так добре знаємо. У Коломойського є два кандидати на виборах - це Зеленський і Тимошенко. Давні зв'язки Тимошенко з Коломойським - це "секрет полішинеля" і бюджет неодноразово розраховувався за їхні політичні союзи", - стверджували з трибуни ВР. Зміст розмови лідерки "Батьківщини" з олігархом демонструє подвійні стандарти кандидатки на пост глави держави.
Походження запису незрозуміла, але достовірність сумніву не викликає. Він вчергове демонструє подвійні стандарти. На публіку нещирі погрози олігархам, а за лаштунками - цілування "в дьосна".

Суспільство втомилося від вашої постійної брехні, Юліє Володимирівно, яка стала вашою візитною карткою як старого політика!

Олег ПУСТОВГАР



Теги:Олег Пустовгар, Тимошенко, Коломойський, вибори 2019


Читайте також



Коментарі (0)
avatar