реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сусіди чавлять помідори і славлять Сталіна

Доки Чернігівщина, як і вся Україна, славить Шевченка з нагоди річниці його народження, у сусідній російській області інші заняття. Так за повідомленням брянських ЗМІ, розчавлено трактором 51 тонну томатів, яблук, груш, перцю, цибулі і цвітної капусти. Бо ці овочі, як шпигуни, проникли на територію «суверенної демократії» без супровідних документів.

Спеціалісти місцевого управління Россільгоспнагляду не без задоволення повідляють, що овочі вивезені на спеціальний полігон у Новозибківському районі і нещадно знищили. Чи не потяг тракторист та його друзі пару- трійку кілограмів заборонених продуктів за давньою російською крадійською звичкою – не повідомляється…

А напередодні брянські комуністи не забули свого кривавого ідола – в день смерті Сталіна вийшли з прапорами на площу йогому поклонитися. Про що й свідчила велика розтяжка «Слава великому Сталину!». А потім продовжили святкування «круглим столом» на тему «Российская империя в начале ХХ века». Що комуністи, що імперці – різниця невелика.

Василь ЧЕПУРНИЙ. "Голос України".



Теги:Сталін, Брянськ, російський менталітет, Російська імперія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar