реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Судять за написи на паркані

В часи Януковича саджали за написи, вислови, наліпки, листівки. Зараз поки лише судять за "образи найвеличнішого", але з такими темпами й посадки не за горами.

Вчора в Чернігові судили Олександра Тарнавського за напис на паркані, на якому той нібито щось образливе написав про гідранта. При цьому в написі не було ані прізвища "Зеленський", ані словосполучення "президент України". Цікаве у нас слідство... Суд, щоправда, рішення ще не прийняв, будуть заслуховувати свідків.

І це ж далеко не перший випадок!
Ще до перемоги Зеленського поліція хапала активістів Відсіч за листівки. Влітку 2019 р. в Рівному судили неповнолітню Дарію Коцюрбу. Потім на черзі були Sofiya Fedyna і Марусю Звіробій. Потім за пародію до суду потягли Сергій Поярков . Ну і далі понеслося. За серпневу акцію під ОП ветеранам взагалі підозри пачками виписують, вже почали саджати до тюрми.

Пам'ятаю, під час марафону з журналістами 10 жовтня 2019 р, відповідаючи на моє питання Зеленський ледь не плакав, бо, бачте, його назвали тим словом, яким називають путіна. Невже воно таке мстиве?
І взагалі, це сюр і треш: людина, яка в своїх пародіях навіть не висміювала, а відверто знущалася з різних політиків, готова, ставши пРезидентом, за критику запроторювати людей за грати???
Гідний учень Яника, що сказати. ПроФФесор може поаплодувати

Сергій ПАРХОМЕНКО



Теги:Сергій Пархоменко, образа президента, 95 квартал, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar