реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Суддю Зайця внесено до чорного списку!

Його номер 23. Саме під ним значиться чернігівський суддя Заяць у люстраційному списку "УДАРУ"УДАР

Заяць Олександр Володимирович, суддя Чернігівського окружного адміністративного суду, який 23.11.2013 р. постановою по справі № 825/4330/13-а заборонив під час проведення мирних масових зібрань (пікетування, хода, демонстрація, мітинг, тощо) встановлювати малі архітектурні форми (намети, кіоски, навіси, у тому числі тимчасові та пересувні), використовувати звуко- та кіно- відтворюючу апаратуру з 23.11.2013 р. по 07.01.2014 р. у центральній частині м. Чернігова. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/35425717

У списку судді, які заборонили проведення мирних мітингів на підтримку євроінтеграції; працівники підрозділу міліції особливого призначення МВС України «Беркут», які брали участь у жорстокому побитті учасників Євромайдану в Києві у ніч на 30 листопада та 1 грудня; судді та слідчі, які брали участь у протиправному засудженні та переслідуванні активістів Євромайдану.

Лідери злочинного режиму, який пішов проти волі своїх громадян, усім відомі — це Віктор Янукович, Микола Азаров, Віталій Захарченко та ряд інших високопосадовців.

Але вони нічого не змогли б зробити без помічників на місцях — продажних суддів, слідчих-фальсифікаторів, нелюдів-беркутівців.
Саме тому партія "УДАР" починає створювати люстраційний список ворогів Євромайдану. Це список тих конкретних виконавців, які реалізують злочинні накази режиму.

Усі судді, міліціонери та інші посадові особи, причетні до незаконних репресій щодо людей, які вийшли заявити про освою громадянську позицію, мають бути притягнуті до відповідальності.



Теги:адміністративний суд, суддя Заяць, репресії, чорні списки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar