реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Суд визнав: підлеглі Галицького крали!

Чернігівський окружний адміністративний суд, розглянувши справу за позовом обласного Центру зайнятості до Держфінінспекції в Чернігівській області про визнання протиправними та скасування пунктів вимог, повністю відмовив позивачу в задоволенні його позову.

Нагадаємо, при ревізії фінансово-господарської діяльності Чернігівського обласного центру зайнятості та 23 його територіальних підрозділах за 2009 — 2011 роки інспектори встановили фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, на суму 1474 тис. грн. Однак Центр зайнятості не погодився з висновками інспекторів і оскаржив їх в суді.

Остаточну крапку в цій справі напевно поставить Київський апеляційний адміністративний суд. Адже ЦЗ має право оскаржити рішення суду першої інстанції у строки, передбачені статтями 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області

Від редакції "Сіверщини".
В наступному числі газети розповідається про махінації керівництва обласного Центру зайнятості з державними грошима. Очолює Центр соціалістка Л.Падалка (на фото), яка в одному інтерв'ю чернігівським ЗМІ заявляла, що живе на одну зарплату...



Теги:соціалісти Чернігівщини, Центр зайнятості, крадіжки


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ну й що з того! Ми живемо у такому бантустані, що це ще не причина для арешту, або навіть кримінальної справи. Головне - мати правильну партійну орієнтацію. Он по Катерининській церкві вже три роки лежить рішення останнього суду про заборону московських юрт, а віз і понині там.
avatar