реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Стадіон, якого тут ще ніколи не бачили

У Семенівці урочисто відкрили функціональний стадіон

Подія, здавалося би, ординарна, але в цьому райцентрі за два десятки кілометрів від російського кордону, не будували подібних споруд уже років сорок.

Стадіон розрахований на заняття волейболом, баскетболом, бадмінтоном та великим тенісом. Деяких цих видів спорту в Семенівці ще просто таки нема. Тож, як розповів міський голова Сергій Деденко, найближчим часом будуть відкриті спортивні секції з великого тенісу та бадмінтону. Наступного року, - зауважив Сергій Деденко, - планують у Семенівці побудувати ще один такий майданчик, на території школи №1.

Під час урочистого відкриття вихованці дитячої спортивної школи провели показові футбольні та волейбольні виступи (на фото).

Цього року в Семенівській ОТГ, а це практично весь район, народилися всього лише півсотні дітлахів. Філософія міського голови Сергія Деденка полягає у розвитку спорту для подолання демографічного падіння. Яким чином? «Чим зайнятися молодим людям у вільний час в Семенівці? Тільки горілку пити. Куди ж тут уже до створення сім’ї?! А якщо будуть займатися якимись видами спорту – здорові організми зроблять правильний подружній вибір. Та й смертність знизиться, якщо займатися спортом для підтримки здоров’я”.
"Голос України"



Теги:Сергій Деденко, Семенівка, ОТГ, демографія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar