реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

США нав"язує нам продаж землі -- Юрій Костенко

Різниця між Ющенком і Костенком полягає в тому, що перший -- ліберал, а другий -- націоналіст. Так пояснив голова Української народної партії Юрій Костенко ідеологічну різницю під час свого візиту до Чернігова. Проте, як заявив він у відповіді на запитання першого голови Народного Руху в Чернігові Валерія Сарани, Юрій Костенко не шкодує, що УНП допомогла Ющенку стати Президентом. "Альтернативою тоді був Янукович. А Янукович 2004 року і сьогоднішній -- це велика різниця", -- наголосив Ю.Костенко.

Але і розповів як після перемоги Ющенка на виборах до нього пішла делегація УНП з пропозиціями провести через Верховну Раду закони про прийняття Податкового кодексу, відміну морозівської політреформи, встановлення нормальної плати за базування Чорноморського флоту Росії тощо. Але Президент Ющенко сказав, що Верховна Рада його не цікавить...

Голова Української народної партії Юрій Костенко зауважив, що ліберальні партії проводять політику Америки -- політику на відкриття кордонів (як Віктор Пинзеник, віце-прем"єр в урядах Кучми та Тимошенко), щоб заполонити наш ринок їхніми товарами. "Сьогодні українець віддає 70 відсотків вартості товару за кордон, бо купує чужі товари", -- наголосив Ю.Костенко. І саме США нав"язують нам продаж землі, чого нема у Європі.




Теги:Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar