реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Справа Супруна стає справою Яковишина?

Підприємець вирішив висловити власну думку щодо корумпованості чиновника, свої міркування надіслав до суду, який розглядає справу. Там його слова сприйняли як спосіб уплинути на вирок. Про це пише "Закон і бізнес".

У Чернігівському апеляційному суді перебуває на розгляді справа про одержання службовою особою хабара в особливо великому розмірі. Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області притягнув до відповідальності голову однієї з районних державних адміністрацій та вирішив його покарати ув’язненням на 7 років.

Цю справу суди розглядали неодноразово, але наприкінці лютого Велика палата Верховного Суду повернула її на новий апеляційний розгляд. Засідання призначили на початок червня.

Однак в останній день травня члени колегії Олександр Демченко, Валерій Заболотний таІван Баглай отримали лист від директора товариства, розташованого на території району. Він повідомив суддів, що вважає голову РДА винним і на доказ своїх слів надіслав статтю з місцевої газети під назвою «Справа втікача: екс-голова РДА хоче уникнути покарання».

Такі дії підприємства судді потрактували як утручання в їхню діяльність і поскаржилися до Вищої ради правосуддя (№2575/0/6-19).

А хто є цей принциповий і небайдужий до долі колишнього голови Бобровицької РДА Миколи СУПРУНА підприємець з м.Бобровиця і який, на думку колегії суддів Чернігівського апеляційного суду, протиправно намагається втручатися в процес здійснення правосуддя...!?

З скан-копії, яка додана до цієї статті, слідує, що ця особа є директором ТОВ "Земля і Воля", а ми усі знаємо, що директор цього підприємства Герой України Леонід ЯКОВИШИН !

До речі, цього підприємця висувають на номінацію "Почесний громадянин Чернігівської області" !
Чи має право Чернігівська обласна рада особу яку звинувачують у таких діях, номінувати цим почесним званням...!?
На мою думку, як мінімум до закінчення перевірки заяви суддів, НІ !

Євгеній ГРОБОВОЙ



Теги:Бобровиця, Гробовой, Леонід Яковишин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar