реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Справа ніжинського мера продовжена

Прокуратура Чернігівської області подала апеляцію на постанову Новозаводського районного суду м.Чернігова, якою справу мера Ніжина направлено на дослідування

На минулому тижні обласною прокуратурою була подана апеляція до Чернігівського апеляційного суду на постанову Новозавського районного суду міста Чернігова якою кримінальну справу мера Ніжина М. Приходька по хабарництву у особливо великих розмірах направлено до Генеральної прокуратури України на дослідування, тобто на етап досудового слідства.
Чернігівська обласна прокуратура вважає, що суддя який розглядає цю справу ухвалив постанову якою направив справу на дослідування знехтував і порушив норми Кримінально-процесуального законодавства.
Направленням справи на дослідування суддя ухвалив неправосудне рішення у зв’язку з чим прокуратура Чернігівської області буде звертатися до компетентних органів, щоб була надана правова оцінка таким діям. Також прокуратура в’являє, що вона звернеться до парламенту України, щоб за винесення неправосудного рішення суддю було звільнено з посади за ст.126 п.5. Конституції України в якій йдеться мова про порушення присяги.

Депутат Максим Багрінцев





Коментарі (1)
avatar
1
У таких серйозних інформаціях слід посилатися на джерело в обласній прокуратурі.
avatar