реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Список Мельничука чи "Нашого краю"

Регіонали перефарбувалися у різні партії - недарма колір прапорів та наметів нової партії "Наш край" дуже нагадує невмирущих регіоналів Януковича...

Першим номером списку "Нашого краю" в обласну раду йде заступник голови обласної ради, колишній голова ОДА (двічі), колишній народний депутат, колишній директор пивкомбінату "Десна" (нині належить бельгійцям), 68-річний мільйонер Валентин Мельничук.

У списку цієї новоявленої партії - відомий діяч Вадим Антошин, що був помічником М.Рудьковського та керівником житлово- комунального господарства Чернігова.

Інтереси міського голови Чернігова представляє його заступник Станіслав Віхров, а "Облтеплокомуненерго" - Віктор Геращенко. У списку Мельничука його колишні підлеглі - директор "Ділового центру" обласної ради Володимир Гущенко, головний санітарний лікар Микола Донець, помічник відомого "генерала тушок" Рибакова, вигнаного з північного округу області, Артур Зінов'єв.

Цікаво було побачити таємничого організатора деяких брудних політтехнологій Дмитра Зіміна у цьому списку - ось хто їм радить! А він сам значиться безпартійним та ніде не працюючим... Хоча колись балотувався і від комуністичної партії.

Ще одна особливість цього списку - колишній начальник обласної міліції, а нині - заступник директора чернігівської дирекції "Райффайзен бан Аваль" (мабуть, з питань охорони, хоча й у фінансах він розбирається, судячи з чесно заробленої величезної квартири та іншого майна) Василь Куліда.

Знаючі люди оцінять наявність у списку і директорки фірми "Аве Сан" Галини Пащенко, коропського підприємця Михайла Півня, що виступав у обласній раді проти вшанування жертв Голодомору, директорки Мньовської школи Ольги Гетти...



Теги:Валентин Мельничук, Наш край, перефарбовані регіонали, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar