реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Спецоперацію «РУБІЖ-2015» розпочато!

З 1 вересня співробітниками оперативного управління Головного управління ДФС у Чернігівській області спільно з фахівцями Чернігівської митниці ДФС розпочато проведення заходів в рамках загальнодержавної операції «Рубіж - 2015».

Спецоперація почалася з метою попередження, виявлення та припинення порушень законодавства України з питань державної митної справи, виявлення кримінальних правопорушень у митній та податковій сферах, встановлення механізмів та схем порушень фізичними та юридичними особами вимог чинного законодавства при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності.

Спільні заходи, які проводилися працівниками оперативного управління області та співробітниками Чернігівської митниці ДФС на початку вересня, вже принесли перші результати.

Зокрема, за перші дні роботи спільною робочою групою викрито два факти порушення діючого митного законодавства, що полягає у частковому недекларуванні суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності імпортованих товарів. Подальшу долю незадекларованих матеріальних цінностей, що є доказами в розпочатому адміністративному провадженні, вирішить суд.

Якщо у вас є інформація щодо фактів порушення вимог чинного законодавства України суб’єктами господарської діяльності - телефонуйте та повідомляйте про це за номером телефону оперативного управління ГУ ДФС у Чернігівській області 652-911.

Також в Головному управлінні ДФС у Чернігівській області працює телефон «Довіри»: (0462) 668-522.

При Державній фіскальній службі України працює антикорупційний сервіс «Пульс», який приймає дзвінки цілодобово. Номер телефонної лінії «Пульс»: (044) 284-00-07.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області



Теги:митні правила, ДФС в Чернігівській області, Чернігівська митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar