реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Соборність вшановує влада

22 січня згідно з Указом Президента України від 30 грудня 2011 року № 1209 відзначатиметься День Соборності та Свободи України.
Чернігівською облдержадміністрацією розроблено обласний план заходів щодо підготовки та відзначення цієї пам’ятної дати, яким передбачено проведення низки заходів.

Так, починаючи з 20 січня у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. М. Коцюбинського відкриється виставка бібліотечних та фондових матеріалів «Тільки в єдності наша сила», а в Державному архіві Чернігівської області всі бажаючі матимуть змогу ознайомитися з експонатами фотодокументальної виставки «Шляхами державотворення».

22 січня за участю керівництва області в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм планується провести урочисті збори та святковий концерт.

Початок заходу: о 16:00 год.

Цього ж дня у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій заплановано проведення веб-конференції на тему «Соборність України: історичне минуле, сучасні виклики, прогнози на майбутнє».



Теги:соборність, Чернігівська філармонія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar