реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Смерть дитини від мисливської кулі

Поліцейські Носівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області проводять досудове розслідування за фактом загибелі 9-річної дівчинки в результаті випадкового пострілу з мисливської рушниці.

Як повідомила начальник Носівського відділення Ніжинського відділу поліції в Чернігівській області майор поліції Ірина Вова, близько 10 ранку 31 липня до чергово частини надійшло повідомлення, що в одному з сіл району застрелили дитину.

На місце події негайно виїхали керівництво поліції та слідчо-оперативні групи Носівського відділення, Ніжинського відділу поліції та Головного управління Нацполіції, оперативники, дільничні та експерт-криміналіст.

На місці пригоди поліція встановила, що 13-річний хлопчик та його 9-річна сестричка пішли гуляти до свого однолітка, який живе по сусідству. Під час гри діти зачепили мисливську рушницю, яка стояла у кутку за ліжком. Зброя впала на підлогу, а коли хлопчик спробував її підняти, пролунав постріл. В результаті заряд влучив у 9-річну дівчинку, яка від отриманих травм померла на місці.

В ході перевірки поліцейські з’ясували, що дозвіл та реєстраційні документи на зброю у господаря помешкання відсутні.

Наразі відкрито кримінальні провадження за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини) та за статтею 264 Кримінального кодексу України (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).
Триває досудове розслідування.



Теги:Носівський район. ГУНП в Чернігівсь, мисливство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar