реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Склали бізнес-карту та підписали меморандум про співпрацю.

Перший бізнес- фестиваль пройшов у Чернігові з ініціативи керівника громадської організації підприємців «Сяйво Сіверщини», депутата міської ради Ірини Березинець, яку активно підтримала місцева влада.

Спершу на Красній площі було складено бізнес- карту Чернігівської області та підписано меморандум про співпрацю між управлінням Державної фіскальної служби в області та громадськими об’єднаннями підприємців.

Потім урочистою ходою, по щойно відремонтованій трасі вулиці Шевченка, учасники бізнес- форуму пройшли до центрального парку. Очолював ходу бог торгівлі грецької міфології Гермес, а серед представників влади був і народний депутат України Олександр Кодола.

А вже у парку можна було і безкоштовну консультацію отримати по веденню бізнесу, і почути про енергоощадливість, і спробувати смаколики колег – аграріїв.

Арсен Дідур, заступник голови обласної ради, наголосив: « Завдання влади сьогодні у рамках своїх повноважень створити максимально комфортні умови для ведення бізнесу. Ми маємо зробити все, аби Чернігівщина була інвестиційно привабливим регіоном».
"Голос України"



Теги:Арсен Дідур, Ірина Березинець, Олександр Кодола, бізнес- форум


Читайте також



Коментарі (0)
avatar