реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Скаржтеся на ринках міліціонерам!

Робота громадських приймалень на ринках, започаткована Міністерством внутрішніх справ ще у грудні минулого року, триває і по цей день.

Дільничні інспектори відділення міліції ринків Чернігова, створеного замість колишніх підрозділів ринкової міліції, спільно з працівниками служби боротьби з економічною злочинністю та відділу внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС щодня з 10 до 17:00 години чергують у спеціально відведених для прийому приміщеннях, де проводять прийом всіх бажаючих скаржників. А проблем на ринках завжди вистачає — від суперечок між самими продавцями за «місце під сонцем» до скоєння крадіжок, як у покупців так і в продавців. Також, часто звертаються обкрадені чи обраховані покупці, з проханнями відновити справедливість. Нерідко, трапляються і випадки коли в приймальню приходять приватні підприємці з питань порушення їхніх прав з боку чиновників.

Тому, ще раз нагадуємо дні і години прийому «Громадських приймалень на ринках» з 10 до 17:00 години щодня, крім неділі та понеділка, усі бажаючі матимуть змогу поспілкуватися із міліцією і вирішити свої нагальні проблеми. На центральному ринку це приміщення на другому поверсі в будинку торгового комплексу «Полісся» за адресою пр-т Миру 32 (вхід збоку); на ринку «Нива» — будівля колишнього готелю «Нива» 2-й поверх, вул. 50 років СРСР, 5.

Відділ зв’язків з громадськістю
УМВС України в Чернігівській області




Теги:скарги, міліція, громадські приймальні, ринки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar