реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Скандальну забудову імені Кодоли поки що відставили

Житлові будинки біля берега Остра у центрі Ніжина поки не будуватимуть. Питання виділення землі для цих потреб зняли з розгляду 23 листопада на сесії міськради. Дві ділянки по десять соток кожна, згідно з проектом рішення, мали віддати у приватні руки для будівництва житлових будинків. Протестувати проти забудови до депутатів прийшли ніжинці – активісти та учасники бойових дій.

Зі слів учасників акції протесту Станіслава Прощенка та Валерія Козирєва, люди, яким планували віддати цю землю – наближені до міського голови Олександра Кодоли. Це Олександр Вайло та Олексій Пірковський. Про це повідомляє "Суспільне Чернігів"

"Є ділянки, в центрі міста. А для цього треба бути наближеним трохи. Одна з цих людей, це точно на 100%, це ви прекрасно знаєте – це пан Пірковський", – каже ніжинець Станіслав Прощенко.

"З тієї інформації, що ми маємо ці особи навіть не є членами ніжинської територіальної громади, це перший момент. Другий момент – є учасники антитерористичної операції, які писали на ці земельні ділянки свої заяви, певний період часу тому і я вважаю, і вони вважають, що вони повинні, як мінімум, мати право першості по наданню цих ділянок. Але проблема глибша – ці дві ділянки лягають в межі природоохоронної смуги річки Остер", – говорить ніжинець Валерій Козирєв.

Міський голова Ніжина Олександр Кодола заперечує, що ці люди, які мали отримати ділянки, мають відношення до нього.

"Щодо того, що ці люди мої, були моїми або є представниками або помічниками, – це абсолютна неправда. Вся офіційна інформація на сайті ВР, на сайті міської ради – вказано хто чітко є, або був моїм помічником. Це можна легко перевірити".

Станіслав Прощенко перевірив і навів цитати, де Пірковський вказується представником пана Кодоли...

Колаж Суспільне\Чернігів



Теги:Ніжинська міська рада, Олександр Кодола, Станіслав Прощенко, річка Остер


Читайте також



Коментарі (0)
avatar