реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Скандал про "кротів" в СБУ

Другий день думаю про «кротів» в СБУ та записи як Сівкович дає вказівки Кулінічу.Скандал, який мав би шокувати, але проходить майже мовчки…

Вдумайтеся - до війни росіяни інкорпорували в систему української безпеки цілу агентурну мережу, в тому числі і призначили на посаду першого заступника Голови СБУ відвертого крота Наумова.

Не дивуйтеся, чому сбушники втекли з Херсону, з Іванкова, Харкова і тд. Не дивуйтесь не взірваним мостам і такому швидкому просуванні ворога на Півдні і на Півночі.

Безмежно шкода лише безневинних жертв… У Бучі, Маріуполі і всіх окупованих територіях. Ми досі не знаємо їх числа…

Але що продовжує дивувати - так це питання - а Наумов сам себе призначив? Де там Баканов? По ньому справа у держзраді є? І де він фізично?

Де Деркач? Кулініч завжди був його людиною. Що там з рештою цієї агентурної сітки? І це питання дуже на часі. Бо «кроти» у владі продовжувать працювати і ціна цього у війну надзвичайно висока…

І ще. Три роки до війни, у держзраді всі силовики підозрювали зовсім не Баканова і Наумова, а… Порошенка.
Порошенка, який за п’ять років як ніхто до нього відірвав Україну від росії - Томосом, виграними судами в газпрому, політикою національної пам’яті, мовою, новою армією та зброєю.

Ось це політиканство і «забавки» в політичні переслідування замість реальних розслідувань про більше ніж реальних зрадників, обертається українському народові височенною ціною.

Сподіваюся, всі питання будуть поставлені. Сподіваюся, буде створена слідча комісія в парламенті, яка окремо візьметься розслідувати цю грандіозну зраду. Сподіваюся, «кротів» таки заберуть з влади. І сподіваюся, що СБУ нарешті займатиметься агентами, а не придуманими казками про «ботоферми» Герасимова…

Вікторія СЮМАР



Теги:Вікторія Сюмар, команда ЗЕ, Деркач, Баканов, агенти Москви, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar