реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сірий кардинал Януковича заробив після Майдану 23 млн

380 тис. грн., $22 тис. і 35 тис. євро тримає готівкою народний депутат від Опозиційного блоку Сергій Льовочкін, а ще торік отримав понад 23 млн. грн. процентів і дивідендів та має 6 компаній на Кіпрі, Сейшельских та Віргінських островах.

Нардеп задекларував дивідендів на майже 22 млн. грн. від однієї з фірм, 2 млн .грн. – за відсотками від вкладу в ПАТ Банк Кліринговий дім, де тримає майже 49 млн. грн. Менші суми тримає ще у 5 банках.

Торік Льовочкін отримав майже 65 тисяч зарплати у Верховній Раді і 80, 5 тис. грн. – на виконання депутатських повноважень.

Має у власності квартиру в Києві площею 178 кв. м і вартістю 3 млн. 360 тис. грн., також має безоплатне право користування апартаментами на 345 кв.м, зареєстрованими у офшорі, і будинком на 1163 кв.м. з ділянкою площею майже 1 га у Франції, які зареєстровані на фірму Glorietta Investments 1 ApS, що належить Юлії Льовочкіній.

Депутат задекларував колекції живопису та скульптур, ікони, зброю і 4 золотих годинника Vacheron Constantin, Breguet, IWC Schaffhausen, F.P.Journe.

У власності депутата один автомобіль Mercedes-Benz S 600 2010 року випуску і вартістю понад 1 млн грн. і два мотоцикли.



Теги:Льовочкін, електронне декларування, режим януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar