реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Син президента Естонії служить в армії. А сини Президента України?

На Тапському полігоні стартують тактичні навчання під кодовою назвою «Північно-східна жаба», в яких візьмуть участь біля тисячі військовиків. В їх числі і син президента Естонії, повідомляє ERR.

За словами командирів, завдання навчань – показати солдатам строкової служби найбільш повну картину бою, наближену до реальних умов. Це також буде і підготовкою до масштабних навчань «Весняний шторм».

«Згідно давньої легенди, жаба з’їдала всіх істот, що вороже налаштовані, її ж саму знищити практично було неможливо. Такою ж буде і «Північно-східна жаба». Мета навчань – відпрацювання взаємодій різних батальйонів», – розповіла в ефірі Радіо 4 представник Тапаського учбового центру Північно-східного оборонного округу Маріна Лощіна.

Солдат очікують нелегкі випробовування. Серед них підірвані мости, заміновані поля і атака літаків противника.

У навчаннях візьме участь і син президента Естонії Луукас Христ’ян Ільвес. У своєму блозі він написав, що закінчив нещодавно курс аспірантів ППО. Тому в процесі навчань він буде командувати взводом солдат.

Finougor.ru




Теги:Янукович, призов, військова служба, Естонія, армія


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Естонці своєю армією пишаються. і це правильно! Так має бути! Наша армія -- це ганьба. І навіщо президентські діти будуть себе ганьбити???
avatar
2
Назва навчань класна. Але українські жаби найсильніші в світі!:)
avatar