реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Син полка» чи московський засланець?

У Чернігівському обласному музично- драматичному театрі імені Т.Шевченка відбувалися урочистості до Дня високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

На них голова правління ПАТ "Чернігівобленерго" (він же й голова Спілки ветеранів-десантників «Північ») Володимир Ткач "засвітився" з орденом, схожим на орден Червоної Зірки, яким , за його словами, його було нагороджено за активні бойові дії під час радянсько- афганської війни. Знайшов, чим гордитися…

Воно може й нічого але... Володимир Ткач 1972 р.н., тож під час виводу радянських окупаційних військ йому було... 16-17 років.
Варто зазначити, що орденом "Червона зірка" переважно нагороджувалися воїни-інтернаціоналісти посмертно або за особливі військові досягнення.

Проте, коли придивитися уважніше, то це зовсім не орден Червоної зірки, а якийсь орден «Генерал армії Маргелов». Проте, дуже схожий саме на бойовий орден Червоної Зірки.

На сайті Спілки десантників Росії читаємо: «Медаль ордена «ГЕНЕРАЛ АРМИИ МАРГЕЛОВ» является особой формой отличия граждан Российской Федерации и иностранных государств, неправительственной общественной наградой «Союза десантников России».

Нагородження проводиться особисто головою Спілки десантників Росії.

А хто ж такий той генерал Маргелов? Типовий радянський діяч, який воював не тільки проти німців, але й проти фінів та ще й придушував повстання мадярів проти окупаційних радянських військ. Звісно, Спілка десантників Росії також хвалиться кривавими подвигами у Афганістані і в Чечні.

А до чого тут Україна, крім місця народження тих таки Маргелова та Ткача? Ні до чого. Зате є до чого «Чернігівобленерго», що належить неукраїнським власникам, що відключало електрику українським військовим частинам (задля об’єктивності – це було до переводу з Луганська в Чернігів В.Ткача). Це те «Чернігівобленерго», яке незаконно відключало чернігівську «Просвіту», яке встановлює просто фантастичні тарифи за підключення підприємств до електромережі, не ними збудованої.

Звісно, коли на грудях – орден десантників Росії, то якого українського патріотизму чекати від керованої таким діячем структури?

Олександр МАЙСТРЕНКО






Теги:Маргелов, десантники, Володимир Ткач, Чернігівобленерго


Читайте також



Коментарі (0)
avatar