реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Силові структури: хто кращий?

У спорткомплексі Чернігівської дитячо-юнацької спортивної школи “Юність” відбувся другий етап “Податкової ліги 2009-2010 рр.” з футзалу. Відтак податкова ліга здолала свій екватор.

Команди підійшли до нього в оптимальній формі. Варто зазначити, що до участі в турнірі була запрошена команда податкової міліції, яка готувалася до обласної першості з футзалу серед силових структур.

Розпочала перемоги команда “акцизників” (РУ ДААК ДПА України в Чернігівській області) над “податковими волонтерами” - з рахунком 1:0. Видовищним виявився другий матч туру, в якому “комп’ютерники” вже в першій атаці «розпечатали» ворота податкових міліціонерів – гарматним ударом у дев’ятку відзначився новачок команди Олексій Решетник. Але за рахунок досвіду наприкінці матчу команді управління податкової міліції вдалося відігратися.

Сенсація сталася в другому турі, де команда “акцизників”, не залишивши жодного шансу, перемогла команду податкових міліціонерів з рахунком 3:1. І це сталося незважаючи на невикористані три виходи «один на один». Відзначився в команді переможців Максим Гламазда, на рахунку якого дубль та результативна передача.

У третьому турі команди, взявши тайм аут, зіграли внічию і залишили вирішення питання щодо переможця змагань на друге коло.

На його початку “акцизники” ще раз з мінімальною перевагою 1:0 здолали “волонтерів” і на очко відірвалися від “комп’ютерників” у загальному заліку. Але команда управління інформатизації процесів оподаткування, «розгромивши» з рахунком 4:2 команду “волонтерів”, впритул наблизилася до лідерів.

Доля призових місць вирішилася в останніх матчах. Спочатку, застосувавши зонний захист, команда “волонтерів” здолала команду управління податкової міліції та завоювала бронзові нагороди турніру.

Останній матч змагань виявився “золотим”. На його початку, розігравши кутовий, вперед вийшла команда “акцизників”. М’яч, “продавивши” центр захисту, «вгатив» у ворота кращий бомбардир змагань Максим Гламазда. Але миттєво за рахунок точного удару Олександра Крупка “комп’ютерники” відігралися і почали «шукати щастя» біля воріт суперника. Але фортуна цього разу була на боці суперника - удари нападників воротареві допомагали відбивати штанги та перекладина. Фінальний свисток судді зафіксував нічию 1:1, яка вивела на перше місце команду РУ ДААК ДПА України в Чернігівській області.

У загальному заліку «Податкової ліги» “комп’ютерникі” зберегли лідируючу позицію з мінімальною перевагою в одне очко.

Але найголовніше - учасники змагань відчули спортивний азарт, насолодилися активним відпочинком і з позитивними емоціями розпочали наступний робочий день.

Ігор Закружний,

голова спортивної комісії Чернігівської обласної ради

Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС




Теги:дитяча спортивна школа Юність, податкова міліція. футзал, сенсація, силові структури



Коментарі (0)
avatar