реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Січень-лютий: 82 мільйони збитків

За даними статистичної звітності, підприємства м.Чернігова (крім підприємств сільського господарства, малого бізнесу та бюджетних установ) за січень–лютий 2010р. мали збитковий (сальдовий) фінансовий результат від звичайної діяльності до оподаткування в сумі 48,9 млн.грн.

Прибутковими підприємствами, частка яких у загальній кількості становила 42,3%, отримано 34,0 млн.грн. прибутку, решта підприємств працювали збитково – 82,9 млн.грн. збитків.

Прибутковий фінансовий результат отримали підприємства оптової торгівлі і посередництва в оптовій торгівлі (5,5 млн.грн.) та фінансової діяльності (1,2 млн.грн.). Серед підприємств промисловості прибуток одержали підприємства з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води (2,4 млн.грн.) та целюлозно-паперового виробництва; видавничої діяльності (0,1 млн.грн.).

Найбільший сальдовий фінансовий результат збитку мають промислові підприємства (36,5 млн.грн.). Допущено збитки в будівництві (7,4 млн.грн.), на підприємствах транспорту та зв’язку (3,3 млн.грн.), в організаціях, що здійснюють операції з нерухомим майном (2,9 млн.грн.).


Головне управління статистики у Чернігівської області






Коментарі (0)
avatar