реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Шорт-трек: коло прихильників росте!

Вже другий рік з метою удосконалення стану фізичної підготовки дітей шкільного віку та популяризації здорового образу життя податківцями Чернігівської області в рамках роботи “податкового” класу Чернігівської міської ЗОШ № 20 спільно з колективом вчителів виконується програма “Спортивна ліга”.

Вона включає змагання з популярних видів спорту футболу, волейболу, а під час зимових канікул, на численні замовлення батьків та самих дітей, 5 січня були організовані та проведені змагання з шорт-треку “ЛЬОДОВА БЛИСКАВКА – 2011”.

Слід зазначити, що змагання з шорт-треку це біг на ковзанах на хокейному майданчику. Він дуже поширений в странах Європи, через свою доступність та динаміку. Цьогоріч завдяки допомозі меценатів - Благодійному фонду імені двічі Героя Радянського Союзу Олександра Молодчего який очолює депутат Чернігівської міської ради Олександр Володимирович Шкурат стало можливим нагородження призерів медалями, цінними подарунками та грошовими преміями.

Та й погода не підвела – було вміру морозно для льда та не дуже для самих учасників.

Слід зазначити, що змагання набули популярності в місті і цього року кількість охочих взяти в них участь збільшилася вдвічі.

Розпочали змагання ветерани. Незважаючи на свій достойних вік вони швидко долали коло за колом. Але в підсумку перемогу здобув Опришко Володимир Григорович (60 років) який випередив на фініші Пушкина Олександра Васильовича (72 роки).

Серед малюків впевнену перемогу здобув Владислав Гужва.

Після нагороди розіграли дівчата. Так за палкої підтримки вболівальників перемогу серед дівчат середньої вікової групи здобула учениця ЗОШ № 20 Кочкина Кристина. А призерами стали Аліна Мельник та Катерина Коропова.

Серед дівчат старшої вікової групи золоту нагороду виборола Альона Гайова, срібло – Кристина Гомоляко та бронзу – Ірина Шкинь.

У середній віковій групі серед юнаків миттєво взявши розгін, швидко долаючи повороти та прискорюючись на фініші, обігнавши суперників, впевнено золоту медаль та звання чемпіона змагань виборов Дмитро Березан із ЗОШ № 20 (на фото внизу), срібло дісталось Роману Демиденку та бронза – Максиму Прокопцю.

Але найшвидші учасники прийняли участь в змаганнях старшої вікової групи серед юнаків.

На кригу вийшли разом учні 11-их класів і випускники шкіл, які зараз працюють. Впевнену перемогу, грошову премію та головний приз змагань – годинник — здобув Роман Тарутаев. Він, до речі, здобув перемогу вже третій рік поспіль.

Срібним фініш виявився для Антона Рудольфа та бронзовим для Олександра Гаевця.

Але найголовніше: всі учасники “ЛЬОДОВОЇ БЛИСКАВКИ - 2011” здобули позитивні емоції та фізичну наснагу, яка знадобиться їм протягом другої половини учбового року.

Слід зазначити що в наступному році на змагання вирішено запросити учнів з білоруського міста Гомель та російського міста Брянськ.

І. Закружний,
голова спортивної комісії Ради профспілки







Теги:Льодова блискавка, СШ № 20, Спортивна ліга, шорт-трек



Коментарі (0)
avatar