реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Школа в Добрянці отримала подарунок від Народного Руху

Після сходу селища в Добрянці Ріпкинського району керівник юридичного департаменту Народного Руху України, член проводу обласної організації НРУ Максим Карманніков передав принтер для потреб школи.

Виступаючи на сході селища, Максим Карманніков від імені народного депутата Павла Кишкаря запевнив, що народний Рух буде й надалі допомагати Добрянці, як статегічно важливому селищу на кордоні з Росією. Зокрема, сам виступаючий, як юрист, готовий переіодично надвати безкоштовні юридичні консультації мешканцям селища. А питань у них багато - і щодо нарахування пенсій, і громадського транспорту, з яким у Добрянці великі проблеми, і створення об'єднаної територіальної громади, і відшкодування збитків потерпілим в дорожньо- транспортній пригоді.

Добрянським селищним головою нещодавно став Михайло Шабовта, обраний за підтримки Народного Руху. "Мешканці селища відзначають, що новий голова активно береться за роботу і тому допомагати тому, хто хоче позитивних змін - одне задоволення", - відзначив Максим Карманніков.

Прес- служба обласної організації Народного Руху України



Теги:Добрянка, Павло Кишкар, Чернігівський Рух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar