реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що потрібно знати, коли обиратимеш корпусні меблі

Вісім років на ринку меблів працює інтернет-магазин MebSHOP, набуваючи все більше визнання серед споживачів і все більший авторитет серед вітчизняних виробників меблів. Щоб проаналізувати причини росту його популярності, потрібно зробити невеликий екскурс в історію становлення магазина.

Спочатку не було жорсткої спеціалізації; менеджери лише вивчали ринок, емпіричним шляхом його досліджуючи. І тільки після закінчення певного терміну визріло остаточне визначення MebSHOP як магазину корпусних меблів. Почалося прискіпливе вивчення виробників, пошук підприємств, які постачають на ринок дійсно якісні меблі, що знаходяться в руслі сучасних трендів меблевої моди. Провівши ретельний відбір, структура зупинилась на дійсно гідних підприємствах.

Асортимент, що пропонується
Ще зовсім недавно кейс пропозицій магазину був досить одноманітним: виставлялась продукція лише декількох виробників. Але протягом всього часу, починаючи з відкриття магазина, каталог меблів поповнюється все більш різноманітними серіями, а список партнерів – все новими підприємствами-виробниками. Нещодавно в асортименті магазина з’явилась нестандартна пропозиція: креативні дизайнерські меблі, які не виробляються серійно. Тобто, користуючись послугами "Meb SHOP", ви можете оформити інтер’єр квартири чи офісу в бажаному напрямку: або нетривіально, використавши дизайнерські вироби, або традиційно орієнтуючись на основні світові тенденції.

В магазині ви можете підібрати моделі
• офісних меблів;
• кухонних;
• меблів для спальної кімнати;
• для вітальні;
• у передпокій;
• меблів для ванної кімнати;
• шафи-купе.

Вони можуть бути як серійного виробництва, так і виконаними на замовлення.

Чому зручно купувати в MebSHOP?
Перш ніж приймати остаточне рішення про придбання конкретної моделі, радимо ознайомитись з фотогалереєю на сайті магазину. Побачивши, як «грає» обраний вами зразок в інтер’єрі, ви зможете подумки візуалізувати його з урахуванням ваших реалій. Не виключено, що більш вдалим буде альтернативний варіант – благо, в магазині більш ніж достатній вибір будь-якої одиниці меблів. Якщо ж серед пропонованих моделей немає тієї, що повністю відповідає вашим потребам, можна оформити індивідуальне замовлення.
Після того, як ви визначились з конкретним зразком меблів, користуючись спеціальною формою легко оформити замовлення. Далі вам телефонує менеджер, уточнює всі деталі, і оплачені меблі доставляються перевізником «Нова Пошта». Якщо ж замовлення надійшло з Києва, Чернігова, Київської або Чернігівської областей, воно буде доставлене транспортом магазину. Меблі збираються в день доставки. Якщо заздалегідь обумовлюється ця послуга, замовлення буде підняте на будь-який поверх.

Вся продукція, що реалізується магазином, має відповідні сертифікати якості, вона надійна та безпечна. Разом з меблями ви отримаєте гарантійний талон на 12 місяців.
Магазин повністю орієнтований на комфорт покупців і пропонує максимум послуг для задоволення потреб споживача.





Коментарі (2)
avatar
1
Максимум послуг пропонується в цьому магазині з метою забезпечення комфорту покупців та задоволення їхніх потреб. Інтернет-магазин Треба Меблі, що пропонує меблі, набуває все більшої популярності серед споживачів та здобуває все більший авторитет серед вітчизняних виробників меблів.
avatar
2
Вас цікавлять м`які меблі, ліжка, ортопедичні матраси, меблі в спальню, дитячі меблі, кухні під замовлення Бориспіль або шкафи купе на замовлення Київ? Все це ви зможите легко купити прямо зараз, на нашому сайті зекономивши свій час! Магазин меблів FreyaMebel залюбки допоможе вам зберегти час при відвідуванні різних магазинів та салонів меблів. Тільки в нашому салоні ви зможите придбати будь-який товар, залишаючись при цьому дома на дивані або сидячи за столом в кухні, а наша доставка в узгоджений день та час доставить та встановить диван, ліжко чи кухню по зазначеній вами адресі. Інтернет магазин FreyaMebel працює по всій території незалежної України.https://freyamebel.com/ Громадяни з будь-яких міст, в будь-яку погоду можуть без незручностей зайти та підібрати потрібні меблі (Київ, Одеса, Бориспіль, Бровари иа інші міста) Дивани , матраци і ліжка
avatar