реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Що поштою керувать, що "Нафтогазом": головне, щоб Рабінович

Максим Рабінович поєднуватиме посаду директора ГПК Нафтогаз України з посадою заступника директора Нафтогазу з інтегрованого газового бізнесу

Директором ТОВ Газопостачальна компанія Нафтогаз України призначений Максим Рабінович. Про це повідомляє прес-служба НАК Нафтогаз.

Цю посаду він поєднуватиме з позицією заступника директора НАК Нафтогаз з інтегрованого газового бізнесу з питань роздрібного бізнесу, яку обіймає з березня 2019 року.

«Раніше більшість споживачів не мали змоги купувати газ безпосередньо в Нафтогазу — сьогодні ми це змінюємо. Місія ГПК Нафтогаз України — забезпечити прямі та прозорі продажі газу, найзручніший сервіс для наших клієнтів. Впевнений, досвід та енергійність Максима Рабіновича — саме те поєднання, яке для цього потрібне», — зазначив керівник газового дивізіону Нафтогазу Андрій Фаворов.

Максим Рабінович розпочав роботу в групі Нафтогаз у березні 2019 року. До приходу в Нафтогаз він обіймав посаду заступника генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу, працював на керівних позиціях в Новій пошті, ДТЕК Енерго, Київенерго, Ніко Менеджмент.
НВ



Теги:єврейське лоббі, Укрпошта, Нафтогаз, нові обличчя, Рабинович


Читайте також



Коментарі (0)
avatar