реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Що чекає воєнком Нікулін?

Після публікації на сайті "Сіверщини" інформації про блок- пост військовий комісар пан Нікішин висловив обурення. В той же час військовий комісар не розгортає сил територіальної оборони і намагається як можна більше відсидітися в кабінеті, нічого не роблячи.

Сайт "Високий Вал пише: " На трасах Чернігівщини розгортаються блок-пости самооборони Майдану. Вони викликали чимале сьогодні у другій половині дня здивування у військового комісара Чернігівської області пана Нікуліна.

Він переконаний, що конфлікт з Росією вирішиться «дипломатичним шляхом». Те, що народ готується самостійно відбивати атаку агресора він сприйняв, як дитячу забавку.

Певно, пан військовий комісар не знає партизанських традицій нашого краю".

Біда, що дармоїди української армії тільки псують український намір,





Коментарі (3)
avatar
1
дармоїд -не те слово- зрадник- колаборант- агент - одне прізвище нікулін вже все говорить- хто він
avatar
2
Абсолютно абсурдная информация, по поводу бездействия главнокомандующего состава Черниговского региона. В проверенных источниках СМИ Украины оповещают, что Черниговский регион один из самых подготовленных на территории всей Украины, этот момент является прямой заслугой и комиссара области, военнослужащие уже 2 неделю ведут активную подготовку обороны,  и в случае необходимости готовы дать отпор любому посягнувшему на нашу родную землю. Такие компромитирующие статьи нет необходимости размещать в интернете, так как мы должны быть поддержкой тех людей которые напрямую рискуют своей жизнью защищаю семьи, а не сидят возле компьютера и обливают грязью.
avatar
3
ну- ну... Ми не все пишемо, що знаємо smile
avatar