реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ще гроші для Табачника?

Наказом Міністерства освіти №141 від 16 лютого 2011 року в цьому навчальному році для учнів 5-8 класів загальноосвітніх шкіл проводяться обов’язкові підсумкові контрольні роботи з української мови, математики, історії України, іноземної мови. Вони мають відбутися в період з 10 до 20 травня.
Голова Чернігівської обласної організації Української народної партії Володимир Ступак вважає, що це правильне рішення, мета якого – покращити якість знань учнів 5 – 8 класів.
Проте виявляється, наголосив він, що для виконання цих контрольних робіт видаються обов’язкові посібники. Ці посібники для оцінювання, за якими мають бути проведені підсумкові контрольні роботи, повинні купувати за свій рахунок батьки учнів, вчителі і школи. Державне фінансування їх закупки не передбачається зовсім.
Тобто Міністр Д.Табачник на рівному місці створив черговий бізнес-проект з метою викачати кошти з кишень батьків і вчителів. Це чергове здирництво.
Педагогічна та батьківська громадськість вже засудила чергову авантюру Дмитра Табачника.
Невже підсумкові контрольні роботи для учнів 5-8 класів не можуть скласти обласні інститути післядипломної освіти педагогічних працівників, методичні кабінети обласних, міських і районних управлінь і відділів освіти під керівництвом Міносвіти?
Українська Народна партія закликає батьківську громадськість, вчителів, профспілкові організації педагогічних працівників протестувати проти чергового здирництва, - заявив Володимир Ступак.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП

Довідково без коментарів:
3 лютого 2011 року. Після півторарічного знущання над вкладниками в банку «Синтез», його нарешті визнано банкрутом. Із Фонду гарантування вкладів депозити віддає «Брокбізнесбанк» -- в Чернігові ще тисяча вкладників не отримала своєї кровних, бо ніде нема інформації.
Тож зайдіть на вулицю Свято- Миколаївську (колишнє кафе «Ліра») і там без черги отримаєте свої кошти, якими обертав банк Табачника.
Так, того самого Табачника – його брат Михайло прямо причетний до «Синтеза». І свого часу СБУ встановило відмивання грошей через банк Табачника для фінансування приїзду протестувальників у Київ, коли Віктор Ющенко розпустив Верховну Раду.

Джерело: http://siver.com.ua/news/kinec_banku_tabachnika/2011-02-03-7039






Коментарі (0)
avatar