реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Шефіра Паніковський би висміяв...

Нє, шо не кажіть, а АрсєнБарісич цей спектакль поставив би видовищніше. Може, навіть на рівні блокбастера. Принаймні на салон машини не пошкодували б бюджетного томатного соку, навіть і на крівцю бичка-доходяги не пожмотилися б... Щоб і Паніковський з того світу, захоплено клацнувши язиком, поштиво воздав похвалу мудрій аваковській сивині: "Нєт, тєпєрь такіх нє дєлают..."

Та й саму кабіну бронеавтівки так по-жлобськи, як оце, не покоцали б. Враження, що цю багатомільйонну "лаху на колесах" продюсер дійства пообіцяв віддати герою-кілеру замість гонорару, і той, звісно, мимоволі цілився вже у своє майно, по-хазяйськи... А на рідного масового глядача-сватофіла вкотре забили?

Нє, хлопці, в такому ділі жлобитися і жмотитися ніяк ніззя. Не корпоративчик усе ж таки. Наскрізну дірочу в кабіні треба було продєлать - закон! Акуратно, але щоб же ж світилася. Той просвіт на весь же ж білий світ зеленого електорату, йолопи! І раньОнного героя слід було не з вашої копійчаної масовки брати, а хоча б із початкуючих каскадьорів. Хай би якогось коника викинув: з машини випав, лобом вітрове шкло пробив. Зрештою, хай би замахуємий... ну, той, на кого замах чинили, мужньо виволік його з лінії вогню і поніс, і поніс - на довгому кадрі... Зомлілого, з промоклими од бичачого реквізиту нижніми кінцівками... А то дуже ж "жальке видовисько". І ця розмова з раньОнним нагадує інтерв'ю з двічі несудимим, в Івано-Франківській реанімації, після того, як тому, яйцем недобитому, третього памперса поміняли.

Словом, "Гєлємтєр-маладєц", як сказали б іронічні одесити. Це про тих, у кого руки ростуть із... того, чим оці думають. Халтуримо, рєбята... Ой, халтуримо!.. Провально!

Нє, АрсєнБарісича взад, в рєжісьорське крісло! А сьогочасному квартальному "гєлємтєру" - лясний запотиличник. І копняком - на вихід, без гонорару!

Валерій ЯСИНОВСЬКИЙ



Теги:95 квартал, замах на вбивство, команда ЗЕ, Шефір, Валерій Ясиновський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar