реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Серед нападників - чернігівські "антифашисти"

Учора затримали підозрюваних в нападі на "кіборга". Двоє з них - чернігівські "антифашисти"

На наступний день після нападу ми з товаришем опізнали дівчину-оператора. Нею виявилась учасниця чернігівського антифашистського руху "Катя Вєртуха". Ми почали копати всю можливу інформацію.

Виявилось багато цікавих фактів. Наприклад, що хлопець Каті - росіянин, в якого вона часто жила протягом останніх років. Також, що в день після нападу Катя видалила сторінки в інстаграмі і вк. Тоді ж сумніви щодо її причетності до нападу зникли.

Другий затриманий чернігівець - Віталька. В антифашистському русі він років десять, але завжди був боягузом. Часто їздив в Білорусію, спілкувався з обома "братськими народами".

Особисто в мене нема сумнів, що напали не випадково. Нема сумнівів, що це була не хуліганка, а замах на вбивство. Але в нашій країні можливо все, і скоріш за все затриманих відпустять. Так от я гарантую, що в Чернігові їм життя не буде. А ще, в Віталіка буде обісцяне обличчя.

Я знаю, що в Віталіка і Каті є друзі-однодумці в Чернігові. Так от вам теж недовго бігати. Все, що ви можете - нападати зі спини, п'ять на одного та воювати в інтернеті. Побачимось...

Олександр ТАРНАВСЬКИЙ



Теги:кіборги, Олександр тарнавський, російсько- українська війна, антифашисти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar