реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ перекрило наркотичний канал

Співробітники Управління СБ України в Чернігівській області спільно з працівниками Київської центральної спеціалізованої митниці припинили дію міжнародного каналу постачання наркотичних засобів на територію України, який налагодив житель Чернігова.

В одному із міжнародних поштових відправлень, надісланих із європейської країни на адресу жителя обласного центру, було виявлено поліетиленовий пакунок із порошкоподібною речовиною білого кольору. За висновками експертизи у складі наданого зразка містилася хімічна сполука JWH-018, що є синтетичним канабіноідом і згідно з «Переліком наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» віднесена до особливо небезпечних психотропних речовин.
Невдовзі був затриманий “на гарячому” і адресат небезпечної кореспонденції, 23-річний чернігівець. Під час попереднього розслідування він зізнався, що психотропну речовину придбав з метою подальшого її розповсюдження на території України через мережу Інтернет.
Співробітники Управління порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Триває розслідування.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області




Теги:наркотики, СБ України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar