реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Савченка поновили на посаді і він написав заяву

Олександра Савченка, звільненого одіозною головою Чернігівської ОДА Анною Коваленко, мають поновити на посаді. Таке рішення ухвалив Чернігівський окружний адміністративний суд, повідомляє Суспільне.Чернігів. На додачу суд ухвалив рішення про виплату обласною адміністрацією пану Олександру 297 тисяч гривень зарплати, яку він не отримав через своє незаконне звільнення.

"Суд вирішив адміністративний позов Савченка Олександра Павловича до Чернігівської обласної адміністрації про визнання противним скасування розпорядження поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку — задовольнити повністю. Визнати протиправним та скасувати розпорядження голови Чернігівської обласної адміністрації від 2.06.21. Поновити Савченка Олександра від 3.06.21 на посаді заступника голови облдержадміністрації. Стягнути з Чернігівської обласної державної адміністрації на користь Савченка Олександра середній заробіток за час вимушеного прогулу з 3.06.21 по 18.01.22 року у розмірі 297 тисяч 774 гривні, 5 копійок", — йдеться в рішенні, яке оголосила суддя окружного адміністративного суду Валентина Падій.

Нагадаємо, Олександра Савченка звільнила 2 червня 2021 року тодішня голова ОДА Анна Коваленко. Тоді пана Олександра звинуватили у шахрайстві. Відразу після його звільнення з`явились чутки, що звільнення було незаконним і переслідувало якісь особисті інтереси пані Коваленко. Тепер маємо рішення суду, яке підтвердило як мінімум незаконність рішення тодішньої голови ОДА.

Пані Коваленко, до речі, за час своєї нетривалої діяльності на посаді голови ОДА відзначилась великою кількістю скандальних звільнень, причому звільняла вона виключно чоловіків, а на посади своїх заступників призначала виключно жінок.
Інші її досягнення пригадати складно.

"Північна брама"

Від редакції "Сіверщини".
В день поновлення на посаді він написав заяву на звільнення.



Теги:фемінізм, Анна Коваленко, Чернігівська ОДА, Олександр Савченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar