реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рудьковський буде веселитися

Рудьковський про вибори: «Весело буде!»
Депутат Чернігівської обласної ради Микола Рудьковський буде висуватися по округу на Чернігівщині на виборах до Верховної Ради України.


Про це він заявив в ексклюзивному інтерв’ю.
Екс-мер Чернігова і екс-міністр транспорту України був веселий під час розмови і говорив про наступні виборчі баталії з легкістю і невимушеністю. Словом був у доброму гуморі і мало не потирав руки, нагадуючи людину, яка очікує на гарну, творчу роботу.

- Миколо Миколайовичу, а це правда , що ви нещодавно зустрічалися в одному з ресторанів з досить впливовою людиною області і узгоджували, що ви таки будете висуватись на Чернігівщині.

- Такої зустрічі не було. Але я дійсно готуюсь до виборів. На мій округ навряд чи хтось наважиться піти, коли проведе опитування. Адже підтримка , згідно з опитуваннями, там у мене складає близько 70 відсотків.

-А якщо хтось наважиться?

- Хай спробує. Думаю, що там можливі інші варіанти. Можуть по-іншому «нарізати» округ і додадуться чи заберуться інші території. Будемо дивитися.

- Несподіванок не очікуєте?

- З’явилася була інформація , що можлива поява в цьому окрузі Олега Ляшка (Рудьковський весело посміхається і по-змовницьки говорить). Але ж ви розумієте , що тоді це буде дуже весела кампанія.

- Я пригадую, як ви весело їздили в інвалідному візку, наче Шейк, до в’язниці. Щось веселе вигадаєте в такому разі? Тим більше у Ляшка є слабкі місця?

- Можна буде повеселитися. Ви ж знаєте, що є багато різних технологій. Наприклад, буває «чорний піар». А ще буває «дуже –дуже чорний піар» (співрозмовник знову розпливається у широкій посмішці). Але про це ще рано говорити.

Бесіду вів Владислав САВЕНОК

Високий Вал



Теги:Ляшко, Владислав Савенок, вибори -- 2012, Рудьковський


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Рудьковський і Ляшко два недоумки і дегенерати!!! В одного яйця чешуться в іншого срака. Я виступаю катигорично проти аби такі люди представляли Чернігівську область у ВР.
avatar
2
Аж занадто впевнений в собі. Вважає, людей за тупіших за себе?!?!) Ну які 70% проголосують за нього?!?! Невже забули його клоунаду на посаді міністра транспорту і зв"язку, коли займався деребаном держ.майна? Невже забули як за державний кошт подорожував з моделями? Невже забули, яким він був на посаді міського голови у Чернігові?! Нехай спробує пройти у Чернігові, чи проголосують за нього городяни, пам"ятаючи яким він був мером? Що він зробив будучи депутатом Чернігівської обласної ради? Однопартійці від нього відмовилися, виключили з політради!... а про такі "шалості" як танці з молодими дівчатками 18 років у нічних клубах Києва знає кожен киянин.... і продовжувати можна безкінечно!
avatar
3
Да нету тут давным давно уже никаких 70 процентов.Всем известно что теперь это территория ВО Свобода.И этот факт вряд ли вызовет искреннюю насмешку,как например по поводу действий несчастного Олега Ляшко.Населению региона социалисты уже давно надоели со своими наркопритонами и развитой сетью увесилительных заведений по спаиванию и развращению украинской молодёжи.Симпатики социалистов присмотрелись и разобрались.Здоровье и будущее собственных детей по факту оказывается им важнее,чем салюты,концерты и прочая лабуда на которую только и способны социалисты незатейливо заигрывая с избирателями.Не думаю,что на этих выборах господа социалисты будут умирать со смеху,как предсказывает господин-товарищ Рудьковский.Это скорее будет похоже на драму с одним артистом,время которого безвозвратно ушло... Слава Украине!
avatar