реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Розмовляй зі своєю Лєною російською!"

Відомий продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк різко розкритикував заяву керівника Офісу президента України Андрія Богдана щодо референдуму стосовно російської мови на Донбасі.

В ефірі ObozTV Кондратюк припустив, що Богдану потрібно “опікуватися справами президента, щоб у нього були скріпки, машина заправлена тощо”.

“По суті, чи не байдуже, що він сказав? Є в Україні партії, які вважають, що треба дружити з Росією. І що? Дружити, коли вона забрала у нас Крим і воює руками проросійських терористів і регулярних військ проти українських Збройних сил? Чи не байдуже, що вони говорять”, – наголосив телепродюсер.

Кондратюк також нагадав, що в Україні є лише одна державна мова – українська.

“Хто хоче двомовності, може використовувати її де завгодно, але не в державному управлінні. Якщо хочете використовувати російську мову на роботі – не йдіть в управлінці. Я не розумію Авакова, який розмовляє російською мовою, не розумію президента, який іноді дає інтерв’ю російською мовою. Це його особиста справа – розмовляй зі своєю Лєною російською мовою”, – додав він.
Власна думка



Теги:Реванш, Андрій Богдан, українська мова, Ігор Кондратюк


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Вылез грёбаный говнодеятель! В каком схроне дрочил на пороха?
avatar
2
Неприятный мужчина
avatar
3
редактор этой газеты и кондратюк это любовники пети порошенка
avatar
4
І де такі свідомі поцріоти взялися як кондратюк-піздюк, чомусь Інтер не закриють а буде тут всяке говорити щось про мову
avatar
5
Пономарев ты кто такой есть ? Певун ! Твое дело петь сладкие песни пьяным дядькам которые деньги платят. Пойдешь гандон в Коломыю народным хором руководить . Там напоешься на украинском. Ишь ты, патриот херов.. Я тебе все концерты до 2015 года прокручу как ты завывал на русском. И как Януковичу на банкетах пел..Клоун
avatar