реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Розбійник цілу зиму переховувався в лісах Ріпкинщини

В Чернігівській області співробітники Ріпкинського районного відділу міліції затримали підозрюваного в здійсненні розбійного нападу, який майже рік переховувався в лісі.
Про це повідомила агенція УНІАН з посиланням на відділ громадстких зв"язків Управління МВС України в Чернігівській області.
Затриманий був двічі засуджений, його звинувачують в причетності до розбійного нападу в селищі Добрянка, де три зловмисники заволоділи скутером місцевого жителя. Двох подозрюваних представники правоохоронних органів затримали зразу, а третій встиг заховатися в лісі.
Від хворого туберкульозом чоловіка відмовились практично всі родичі, крім сестри, яка допомогала брату продуктами. Кріме того, влітку він збирав гриби і ягоди, які не тільки їв, але і вигідно продавав. В чемодані з собою чоловік носив казанок, дві ковдри і валянки.
Свого часу підозрюваний проходив службу на Байконурі, де був курс спецпідготовки -- цим пояснюється той факт, що міліція довго не могла затримати підозрюваного. Про рівень спецпідготовки свідчить той факт, що хворий туберкульозом вижив у зимньому лісі без зброї і житла.
Недавно міліціонери тримали інформацію, що в селі Вербівка підозрюваний взяв у магазині продукти, пообіцявши швидко розрахуватися. Оперативники знайшли в лісі свежі сліди. Вони вивели на сплячого в лісі чоловіка.



Теги:Байконур, міліція, спецпідготовка, розбійник, Ріпкинщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar