реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російського журналіста - втікача вбили російські спецслужби?

У вівторок ввечері в Дніпровському районі Києва невідомі застрелили у спину російського журналіста Аркадія Бабченка.

Відомо, що журналіста застрелили в спину в момент, коли його дружина перебувала у ванній кімнаті.

«Вона почула хлопки, вийшла і побачила чоловіка в крові. Викликала швидку, його забрали, він помер у кареті швидкої», - розповів речник Нацполіції Ярослав Тракало.

За інформацією члена колегії МВС Антона Геращенка, вбивця чекав на журналіста на сходовому майданчику в під'їзді. Поліція розглядатиме версію щодо причетності російських спецслужб до вбивства Бабченка.

Коментарі.
Їх будуть вбивати пачками і по одному, бо все що від цього їм треба, не заткнути вбитих, а щоб ви три дні у фіцбуках розганяли "СБУ нісмагло защітіть! Мєнти тільки бабки заробляють! Куди дивицця влада, коли таке в столиці коїться! Ворох не в Кремлі!... то що... От цього разу спрацювало і укр-фіцбук наповнений ревом консєрв і халявних ідіотів. Отже, як тільки хвиля спаде, вони кокнуть наступного. І все повториться. Бо це працює - доказом є сьогоднішня стрічка ФБ. Не підвели, ага.

Олександр Бронзов.

Новина про вбивство Аркадія Бабченка у Києві просто приголомшила. Купа питань на які немає відповіді. Але на одне для себе відповідь я маю. І це питання: Хто винен в трагедії?
А винен особисто міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Бо під його керівництвом працює Державна прикордонна служба, яка вільно пропускає на територію України росіян (пам'ятаєте напад на АТОвця Дмитра Вербича зініційований приїжджим росіянином?) і на вулицях Києва дедалі частіше можна побачити автівки з російськими номерами. Бо не працює кримінальна розвідка. Бо міліція не пройшла процедури очищення і доблесні кадри януковича тихенько на місцях кують перемогу русского міра, як помсту за переляк Євромайданом. Бо освячені Аваковим беркута отримали повне зелене світло для боротьби з АТОвцями і добровольцями. Бо... а власне, скільки часу на виклики їдуть поліцейські патрулі порівняно зі швидкими?
Ось і вимальовується один зі сценаріїв злочину: в'їзд ймовірного вбивці, отримання ним зброї в злочинного угруповання, прикриття з боку мусорів, і фактичне нереагування "оновленою поліцією", що дає змогу злочинцю покинути Київ. Фініта.

Олександр Піддубний.

Отому журналісту могло зарадити одне: наша повна байдужість до русскіх та всього, що вони пишуть. Хороші й погані, розумні й дурні.

Забудь про Московщину. ЗОВСІМ. Думай тіки про своє. І збережеш ті життя, про які зараз сумуєш.

Українська Байдужість - летальна зброя проти Московщини. І найкраща страховка для прієзжих. Оттуда.

Ростислав Мартинюк.



Теги:Аркадій Бабченко, фсб, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar