реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія погрожує Україні нападом

Жителі прикордонних російських міст виставляють в інтернет кадри пересування російської військової техніки. Вона рухається в бік українського кордону. Деяка вже за 8 кілометрів.

На отриманих з Новошахтинську кадрах, видно легку мобільну техніку: бронетранспортери БТР-80 та БТР-82А, а також машин на їх базі, включаючи самохідні артустановки Нона-СВК 2С23 та командно-штабну машину батальйонного рівня.

Міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу оголосив про початок навчань біля кордону з Україною у відповідь на антитерористичну операцію в Донецькій області. Виходить, Росія офіційно захищає терористів.

"Війська відпрацьовують питання здійснення маршів своїм ходом і розгортання для виконання завдань за призначенням», - уточнив він. Шойгу також повідомив, що «авіація виконає польоти з відпрацювання дій поблизу державного кордону».

Техніка, пересування якої зафіксовано, призначена для швидких маршів вглиб тертиорії. Тож росіяни або не очікують спротиву при нападі на Україну, або блефують та брязкають зброєю.



Теги:антитерористична операція, Україна - Росія, російська окупація, Донецька область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar