реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

«Різдвяний» підпал кіоску в Чернігові: пограбування чи війна проти місцевих підприємців? ФОТО

У Різдвяну ніч 7 січня 2011 року у Чернігові було спалено приватний продовольчий кіоск, розташований біля ринку в мікрорайоні Шерстянка.
Невідомі вдерлися у кіоск, що торгував сигаретами, пиво, напоями, кондитерськими виробами тощо, зрізавши петлі на дверях.

Це був останній кіоск старого зразка, що ще залишався після встановлення в кінці минулого року біля підземного переходу нових стаціонарних бутиків.
Дивно -- для чого зловмисникам, крім грабунку кіоску, знадобилося ще й зухвало підпалювати його у Різдвяну ніч?
До речі, за тиждень до Нового року біля цього ринку відкрився супермаркет «Сільпо», тому дехто з продавців місцевого ринку вважає, що підпал було зроблено з метою залякування дрібних підприємців. А декі прихожани Спасо-Троїцького собору УПЦ МП, розташованого поряд, звинувачують у підпалі кіоску українських націоналістів, які "підпалили" їх намет біля церкви св. Катерини у Новорічну ніч та постійно паплюжать пам"ятник Леніну на Шерстянці.
Тож чи не є цей «різдвяний» підпал приватного кіоску на Шерстянці лише епізодом у війні за монопольне панування в сфері торгівлі великого капіталу?
І чи не примусять правоохоронні органи так само завзято розшукувати "зловмисників" серед національно-патріотичної молоді, як це сталося у випадку з новорічним загоранням (більш за все від "буржуйки") незаконно встановленого вірними РПЦ так званого "похідного храму Святої Великомучениці Єкатерини Української Православної Церкви Московського патріархату"?

Сергій Соломаха










Коментарі (0)
avatar