реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Рівень гопників: прем'єр Росії про голову СБУ

У СБУ прокоментували бурхливу реакцію російських високопосадовців на припущення щодо можливого "російського сліду"в терактах у Брюсселі. Речниця голови СБУ Олена Гіталянська (на фото) оприлюднила відповідний допис у своєму Facebook, передають Патріоти України.

З її слів, у спецслужбі вважають "неприпустимим принижуватись до рівня "сам дурак". Культура вищого російського політичного керівництва не викликає подиву". При цьому речниця зазначила: "На нашу думку, "придурками" і "дегенератами" слід називати тих, хто посилає своїх співгромадян – цивільних та військових – на неоголошену війну з колись братнім народом; а коли ті повертаються додому понівеченими або у рефрижераторах – відмовляються від них зі словами "мы вас туда не посылали". Так хто є хто? "Ла-ла-ла-ла…".

Олена Гітлянська уточнила: деякі російські офіційні особи прямо пов’язують теракти в столиці Бельгії з посиленням протидії НАТО російській агресії та підсиленням обороноздатності країн-членів Альянсу. На тлі протокольних співчуттів російського істеблішменту такі натяки ставлять під питання щирість намірів Росії спільно з цивілізованим світом боротись з тероризмом. "А як трактувати авіаудари Росії у Сирії, внаслідок яких гинуло мирне населення (а ніяк не ІДІЛ, який навпаки, міг посилювати свої позиції? Можливо, це державний тероризм?" – підсумувала вона.

Нагадаємо, у відповідь на припущення Василя Грицака про можливий російський слід у брюссельських терактах прем’єр РФ Медведєв у своєму Facebook назвав голову СБУ "придурком", при цьому зробив це у коментарі до свого ж посту із співчуттям Бельгії. Користувачі соцмереж уже висміяли цю реакцію Медведєва у фотожабах.



Теги:ІДІЛ, російський слід, фсб, теракти в Брюсселі, російсько - українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar