реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Революційна творчість мас: горить міська рада на Миколаївщині

Доки калузький асесор Ніколай Азаров розказує, що на Майдані тільки три галицькі області, революційна творчість обурених людей шириться Україною.

У місті Снігурівка Миколаївської області невідомі підпалили будівлю міської ради. Про це повідомили в секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області.

У міліції заявляють, що у будівлі спочатку розбили вікна, інформує Преступности.Нет. «Експерт оглянув речі, якими розбили скло, і зробив висновок, що вони могли стати причиною загоряння. Наразі вилучене направили на дослідження», - пояснили в міліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України («Хуліганство»), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до 5 років.

Крім цього, через кілька годин у Снігурівський райвідділ звернувся голова сільської ради, який заявив, що пошкоджений пам'ятник Владіміру Лєніну.

Обурені владою громадяни штурмували Сумську обласну державну адміністрацію. У Кривому Розі вийшли люди перекрити дорогу спецпризначенцям з охранки, які мали їхати на Київ.

У Донецьку - ох, у Донецьку! - фанати "Шахтаря" вийшли на захист місцевого євромайдану! Капець наближається невідворотно...



Теги:Майдан, режим януковича, Донецьк, Снігурівка, Кривий Ріг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar