реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Расизм. Чорний расизм

Фейсбучок мене заблокував на добу, бо я намагався поширити відео з ПАР, де десятки тисяч погромників, яких обуяло бажання боротись з расизмом (да, не описка, просто бувший през, якому дали 15 місяців, бо він не явився на суд, бо звинувачується в корупції… пабам!!! випадково - чорний) і вони на антирасистській повєсточці традиційно винесли одне місто вщент і поширили «активізм» БЛМ на країну вцілому.

Так от, я давненько слідкую за подіями там, і бачу, що держава вмила руки, а поліцейські грабують разом з активістами. А ордам погромників протистоять приватники, охоронні компанії й меншини типу індусів.

От на одному відео й показали, як женуть колону впійманих голих погромників рачки містом, у виховних цілях (бо я не поширюю відео зі вмістом, де приватники просто гасять з дробовиків у натовп нападників, чисто як у іграх з зомбі-апокаліпсисом). Цілком лагідне таке відео.

Так ось фейсбучок мене заблокував… за поширення контенту сексуального характеру.

Ясно, що за расизм там не забаниш, бо конвоюють голе БЛМ такі ж чорні громадяни, які не страждають лівацькою хєрньою. Але ж де там той секс?

До речі, є й хароша новина: кажуть, що БЛМ звинуватило в протестах проти злиднів комуністичного режиму на Кубі… економічне ембарго США.

Ну, власне, це оптимістична інформація, бо песимістичною є стаття в Зе Економіст про… неправильну перемогу італійської збірної з футболу, адже в ній всі гравці білі. І я хочу спитати у цих людей: а що - білим вже бути гріх? Чи ми й тут введемо квоти, і не дітей вчитимемо, щоб вони були конкурентні, а народжуватимемо виключно в змішаних з чорними парах, щоб наші білі діти не були ізгоями якимись?

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:расизм, пар, погроми, Олександр Сосницький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar