реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Радником Бистрова став фігурант корупційного розслідування

Відповідно до розпорядження Чернігівського міського голови з 23 лютого позаштатним радником секретаря Чернігівської міської ради Віктора Бистрова з питань інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності було призначено Дениса Сердюка.

Про це повідомляє сайт міськради.

Зазначимо, що у 2013 році Сердюк був фігурантом антикорупційнго розслідування. Зокрема, згідно інформації на сайті «Ні-корупції», підприємство ”Укрмедінвальпром” Чернігівської міської громадської організації інвалідів ”Благочин 2000” отримало у 2012 році від Чернігівської міської ради у постійне користування три земельні ділянки для будівництва ряду торгових павільйонів. Така собі «преференція» для громадської організації.

Зазначається, що підприємство громадської організації інвалідів отримало 0,0432 га по проспекту Миру, 253, 0,0225 га по проспекту Миру, 249 та 0,0348 га на розі вулиць Любецької та Войкова.

Згідно з даними з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, «Укрмедінвальпром» на той час очолював депутат Новозаводської районної у м. Чернігові ради, член бюджетної комісії Сердюк Денис Анатолійович.

Водночас, під час журналістського антикорупційного розслідування, з’ясувалося, що в інформаційних повідомленнях місцевих ЗМІ відсутні згадки про діяльність Чернігівської міської громадської організації інвалідів ”Благочин 2000” не лише з інвалідами, а й просто про будь-яку громадську діяльність.

Таким чином, прикриваючись громадською організацією, Сердюк отримав право на будівництво торгових павільйонів і право на ведення торгівлі.

Відзначимо, що на місцевих виборах у 2010 році Денис Сердюк висувався від партії «Громадянська солідарність», яку пов’язують із місцевим будівельним гіпермаркетом «ВЕНА».

На останніх міцевих виборах 2015 року Сердюк балотувався до Чернігівської міської ради по списку партії ВО "Батьківщина" ПіК

Секретар міської ради Віктор Едуардович Бистров працював у команді колишнього міського голови Олександра Соколова, нині є депутатом від регіоналів, в соціальних мережах виступає з проросійських позицій.



Теги:Віктор Бистров, Батьківщина, регіонали, Корупція, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar